Ungdomskommun och globala oroligheter

Igår fick vi ytterligare ett pris då vi blev Sveriges ungdomskommun vilket vi självklart är både glada och stolta över från socialdemokraternas sida. Vi har jobbat länge med ungdomsfrågorna och demokratifrågor för ungdomar i kommunen vilket nu har gett resultat.

Så låt oss vara glada och stolta över allt positivt som händer i Umeå. Det är också en bekräftelse på att om man använder mer pengar så får man en bättre verksamhet. Vi har en hög skatt i Umeå och vi har dessutom vattenkraftspengar och jag tror det var ett bra beslut att ligga kvar på den höga skatten nu när effekterna av den borgliga politiken och finanskrisen slår till. Detta till skillnad från alliansen som vill sänka skatten.

* Våld i islams namn
Det pågår en massa våldsamma attentat, mord och terror med religiösa förtecken runt om i världen och det sker för islams skull. Jag tillhör dem som inte tror att detta är något påbud från profeten och för att få ordning på detta så gäller det att muslimer runt om i världen tar avstånd för den här metoden med att använda våld och terror.

Jag tycker istället att handlingsmönstret påminner om ett revolutionärt kommunistiskt beteende. I så fall är attentatsmännen muslimer med en revolutionär kommunistisk syn. Det finns ingenstans i hela världen som visar på en positiv samhällsförändring där våld ingår som en del i metoden att nå politiska mål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.