Valplanerat bröllop av kungahuset

Äntligen får Viktoria sin Daniel. Det är väl inte en dag för tidigt om de tycker om varandra. JAG SKA DÄRFÖR BÖRJA MED ATT GRATULERA OCH ÖNSKA DE BÅDA ALL LYCKA.

Jag tycker det var välplanerat eller kanske rent av valplanerat bröllop. Nu sprids en annan diskussion när det är som mörkast ute i landet.
Medierna får något helt annat att basunera ut och spekulera i än att beskriva det som sker ute i samhället i samband med den ekonomiska krisen i samhället.

Det kommer både att spekuleras i när bröllopet ska ske och om/när det kommer en tronarvinge. Veckoblaskor och andra får nu något att göra och koncentrera reportagen på vad som sker hos de som ärver samhällsfunktioner.

Däremot är det märkligt att det ska till en massa tillåtelser både av regeringen och av hovet i övrigt. Det om något måste vara en gammal förlegad syn att inte människor som gillar varandra får förlova samt gifta sig med varandra när de vill.

Bröllopet kommer att ske under nästa vår då valrörelsen så smått börjar och då får media beskriva allt det positiva med att tronarvingen ska gifta sig samt all den glamor som kommer att ske runt bröllopet.

Det kommer att ge en positivare bild än det mörker som bland annat kommunerna befinner sig i. De konservativa krafterna som finns får nog ett glädje fnatt över allt som sker och den rojalistiska yran samt den blåblodiga adeln känner vällust.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.