Nytt svenskt rekord

Det slås nya rekord varje månad när det gäller antalet varsel och i februari har det hitintills varslats runt 11 000 personer. Skillnaden mot tidigare är att nu blir varslade uppsagda och får gå från jobbet.

Nästa krisbransch blir våra kommuner om inte regeringen gör något. Men har man inte gjort något förut så varför tro att de gör något nu då man för 5 månader sedan sagt att kommunerna har fått hur mycket pengar som helst. Nu ser vi dock att det inte går att leva på effekterna av den socialdemokratiska politiken hur länge som helst.

Ge mer pengar till kommunerna och tillsätt ett ordentligt stimulanspaket för reparations och ombyggnader som omfattar alla fastighetsägare. Det kostar inget och ger bättre effekt än sänkt skatt och hushållsnära tjänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.