Bonussystem

Det har den senaste tiden förts en ständig diskussion om bonusar i näringslivet men även på den statliga sidan. Maud Olofsson har ändrat sig och vill nu att staten tar bort bonussystemet, något som jag välkomnar. Jag har inte gillat att hon tidigare blandat ihop ackordssystem som t.ex. inom byggbranschen för de kollektivanställda och liknat detta med ett bonussystem. Ett ackordssystem fastställer man ju vad som ska gälla för en producerad byggnad och byggnadsvolym. Gör gubbarna det snabbare och med mindre fel så ökar ju inkomsten, det är inte bonus Maud.

3 kommentarer

  1. Andreas Johansson

    Du är för rolig Holmlund! Pratar om Maud och att hon möjliggjort en bonus på 500 000 kronor i AP-fonder. Resten av Sverige pratar om Wanja som beviljat 104 miljoner i lön till dotterbolgets VD. Du är komsikt hyckleri att du inte vågar kritisera henne!

  2. Patrik L

    Jag håller med dig till fullo Andreas. Helt vansinnigt av Holmlund att komma med detta då över 80% av VKs läsare tycker att Wanja ska avgå efter det som hänt. Men det är ju (s) i ett nötskal. Ska dessutom bli kul att höra hur Mona Sahlin försvarar detta: )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.