Midsommardags med fest för en del

Så är du midsommarafton här igen men det är i kyligaste laget tycker jag. Men nog klarar man av det då man gjorde det när man var ung. Då var det vanligt att man tog bilen och åkte till nått ställe där det var bra fart, Kornsjöstrand, Näsåker, Fällfors var några av de ställen man åkte till och tältade i regel i regn. Det gick även det.

Idag är det många som kanske inte har råd att fira midsommar som man gjorde bara för ett år sedan då man kan ha blivit arbetslös, sjukskriven och fått mycket sämre ekonomi. Våra ungdomar har det som besvärligast och det beror ju på att regeringen är alltför passiv.

Glad midsommar på er som läser detta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.