Aftonbladets kampanjer och går det att köpa utrymme på VK,s debatt och insändarsida

Aftonbladet har ju länge kampanjat mot Mona Sahlin på många olika sätt. För mig har dessutom tidningen slutat upp med all typ av granskning och inte minst syns det hur man granskat effekterna av den förda högeralliansen politik.

Sakligt sätt har också tidningen tappat alls sans som man kan förvänta sig av en tidning med spridning över hela landet. Vi kan gå till dagens exemplar och dess framsida som handlar om Michael Jacksons död och vad rättsläkaren sagt om hans död.

Det finns tre punkter som man tar upp och allt ska visa på en nyfikenhet att tidningen ska sälja så många nummer som möjligt.

Jag tar bara första av tre exempel där det står "Fyra sticksår rakt in i hjärtat". Jag är inte medicinsk utbildad men jag vet att om hjärtat stannar på personer gör sjukvårdspersonal upplivningsförsök och då sticker man kanyler rakt in i hjärtat med adrenalin som upplivningsförsök.

Nog om detta men rubrikerna är självklart satta i tanken om mer försäljning och om att misstänksamma någon för något diffust. Det är dags att man kan stämma tidningar för spridning av lögner och Aftonbladet har den senaste tiden varit som bondens bästa redskap en gödselspridare

När det gäller media så tycker jag också man fråga sig vad Vk,s debatt och insändarredaktion har gemensamt med Urban Bengtsson eftersom har en fast plats på insändarsidorna för att sprida samma falsarier om ett bad som han alltid gjort. Att han inte bygger ett bad själv han som vet hur det ska se ut och hur man får dit så många badgäster som möjligt, och dessutom har jan ofta gett sken av att företräda simsporten som de själva inom sporten förnekat.

När det gäller vad som är sant om kommunala beslut gå in på respektive kommuns hemsida där avslöjas alla lögnare med de fakta som finns

En kommentar

  1. Urban Bengtson, idékonsult

    Jag ger ej sken av att företräda simsporten utan endast mig själv ang. bristerna i att Umeå kommun planerar för en privat, kommunalstödd, bad- och simanläggning, på en för trång plats, Nannakvarteret, mitt i stan.

    Det finns delade meningar inom simsporterna då flera simklubbar och simsporter finns, och alla inte blivit informerade och tillfrågade om Nannaläget.

    Falsarier kring Nannabadplaneringen är det inte utan jag har hämtat bristerna från kommunbyråkratins beskrivning av nuvarande förslag samt från yttranden av handelsexpertis kring butikers chanser på grusplanen vid nuvarande P-hus.

    Via Umeå kommuns hemsida har det även gått att se hur trångt det blir med både äventyrsbad och 50-m bassäng, mm. Så det är verklighetstrogna fakta jag gör mina ställningstaganden ifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.