Det är härligt med trav och ännu bättre ju mer rätt du får på spelet

 

Lördag är det  V75  som vanligt och det ser lite svårt ut tycker jag. Många tippar Järvsöfaks och visst har han goda chanser att vinna men det kan vara som förjort om Jan-Olov tänkt vinna för sista gången med faksen på hemmaplan.

Händer inget så tror jag att jag spikar Evidence Ås i tredje avdelningen och så tror jag Robert Berg vinner 6,e avdelningen. Vi får se om formen håller i sig för idag drog jag in 6 rätt men utdelningen var inte så bra men i trav gäller det först att pricka in alkla rätt hur andra tippar kan man inte göra något åt.

Det går också bra att till exempel gå in på¨Bubblan och köpa in dig i ett andelsystem, men det har de flesta spelbutikerna.

Den 7,e augusti kan du besöka Umåker för då återinvigs Umåker efter omläggniongen av banan framförallt av djurskyddssynpunkt.

Nordebro på VK har du tysnat när det gäller hästar?

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.