Att ungdomsarbetslösheten är hög är inte ett statistikfel. Littorin

 

Under förra mandatperioden efterlyste högeralliansen en jämförbar statistik över ungdomsarbetslösheten i Europa. Nu finns den där statistiken och den ska vara jämförbar inom EU.
 
Sverige ligger i topp i Europa när det gäller just ungdomsarbetslösheten, men då är det ingen bra statistik enligt Littorin.
Regeringen med arbetsmarknadsministern i spetsen tål inte se sanningen i vitögat. Skitpolitik ger skitår och ungdomar är de som får stå utanför, man har gjort ett utanförskap för ungdomarna i Sverige. Det blir hög arbetslöshet om man inte gör något för att begränsa arbetslösheten
Etiketter:

2 kommentarer

  1. Robin

    Och tur vi inte har Mona och Wanja som styr då skulle direktörerna i USA fått miljarder och lika många unga fortfarande arbetslösa så lägg ner GGG.

  2. S.Lenn Pettersson

    Lennart H:s argumenterar som vanligt utan att ange fakta, skitargument med andra ord. Det tycks vara mer än svårt – omöjligt med andra ord – för LH att tala om att ungefär hälften av ungdomsarbetslöshet gäller studerande som vill jobba extra eller ha sommarjobb och därför anmält sig hos arbetsförmedlingfen. S slopade den gruppen i sin statistik och friserade siffrorna. Helt vanligt trixande i helt vanlig s-stil med andra ord.
    VAd har du gjort för miljonerna den sänkta arbetsgivaravgiften för ungdomar gett Umeå. Har ni anställt någtra arbetslösa unga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.