M iddag med Kungen gick före Löven

I kväll var det middag på residentet i Umeå där landshövdingen bjöd och där Kungafafmiljen med Kungen, Drottningen och Kronprinsessan var huvudgäster. Middagen var föranledd av märkesåret som i sin tur var föranledd av att det senaste slaget på svensk mark skedde i Sävar. Jag tror alla hoppas att det var det sista.

En trevlig tillställning med en hel del gäster och god mat och dessutom gavs tillfälle att vi kunde prata med Kungafamiljen, däremot får ni inte reda på om vad.

Jag missar få matcher när man är hemma i stan, men idag missade  jag Lövens match mot Skellefteå. När jag kommer hem och läser vad som skett blir jag jätteglad att Löven vann även om jag inte vet på vilket sätt eller om det var bra eller dåligt spel, men ärligt talat så spelar man ju för att vinna.

Det kanske blir en ljusare vinter än vad man hade hoppats på

 

2 kommentarer

  1. Märkesåret

    Märkligt att märkesårets sista slag firas i Sävar, Ratan och Piteå. Hur står det till med historiekunskapen?

  2. PerOlof Johansson

    Den ultimata uppoffringen för ett Löven fan måste väl vara att tvingas sitta till bords med kungafamiljen och äta en femrättersmiddag? Jag har själv spelat musik på residenset och tvingats att äta samma delikata menyer med både förplägnad och dryckjom. Otäckt att tvingas delta i dessa spektakel när man är högsta ”tuppen” i kommunen. jag beklagar verkligen men å andra sidan tycker jag det inte är mer än rätt att kommunalrådet som precis har köpt en ishall för 1 krona för att få ta över lite skulder måste offra sig för kommuninnevånarna. Det var ändå bra att hemmet bara ligger 7 stavgångskvarter bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.