Är män sämre på att köra bil än kvinnor ? Bevare oss för Sverigedemokraterna i Riksdagen

 

Män kör mycket sämre än kvinnor är en av dagens nyheter. Det bygger på en statistik för flera år och handlar om hur många män respektive kvinnor som är inblandade i trafikbrott. Statistiken var från Brå och Motormännen.
 
Män svarar på 80 % av alla trafikbrott som sker och det är framförallt yngre män mellan 18-25 som bidrar till detta. Det handlar om rattfylla, och där svarar männen för 90 %, man kör mera utan körkort, för fort man kör över spärrlinjer jag självklart ligger männen sämre till på alla områden.
 
Det innebär att kvinnorna är bättre på att hålla hastighetsbegränsningar och även bilbälten. Det här är ingen glädjande statistik för oss män, visserligen kör män mycket mera bil men det uppväger inte den överrepresentation som finns.
 
Det är nog skärpning och efterlevnad av lagar som måste komma till.
 
 
I helgen presenterades en ny undersökning av väljarsympatierna och det hemska med den är att skulle detta varit valresultatet så hade Sverigedemokraterna varit vågmästare. Vi får för allt i världen ändå hoppas att väljarna tänker sig för innan man röstar på ett främlingsfientligt parti och jag förutsätter också att inte vill sitta i regering och luta sig mot det partiet för att bilda regering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.