SVT,s sätt att onsynliggöra.

SVT,s sätt att onsynliggöra. I måndags visade SVT ett inslag när Jytte Guteland SSU,s ordf. var på besök i Västerbotten.Inslaget gick ut på att inte jag lyssnade på henne och att jag osynligjorde henne.

Jag skrev i går hur det gick, att Jytte ville höra min valgingel och de visade en bilddär jag satt och skrev i min telefon. De vet helt enkellt inte att min telefon är min anteckningsbok.

Visserligen sa jag det när man gjorde intevjuven med mig, men det sändes aldrig. I dagens VK kan ni dessutom läsa vad och hur Jytte själv upplevde det som hände. Det har också de övriga kongressombudensagt till de som frågat vad som hände. Svaret var att de kände inte igen händelsen

De sände inte ett enda ord om vad jag sa om de krav SSU ville att vi skulle driva på kongressen. Jag kan inte tolka det på annat sätt än att de ville osynligöra mig och vad jag tyckte om SSU,s krav. Det är inget nytt att SVT vill osynliggöra den politik vi står för.

4 kommentarer

  1. Tompa

    Om de nu är så att du använder telefonen som anteckningsbok så tycker jag att det inte är så smart. Det missuppfattas nog lätt att du inte lyssnar. Den bild jag har fått av dig från tidningarna är inte så possitiv, jag vet inte om de är sant eller om dom smutskastar dig. Du klantar allt för ofta till det i alla fall, tror dina dagar är räknade.

  2. Karsten Olofsson

    Hej Holmlund, kanske dags att gå på medieträning? En egenskap som vi sossar är bra på är att lyssna, men tvivlar starkt på att du har förstått vikten av denna egenskap.

    Att du så talanglöst slänger bort ditt politiska kapital, med att smutskasta media och andra partikamrater är så flagrant att jag baxnar.

    Är talat Lennart Holmlund, vem är fienden egentligen? Du är din bästa fiende med din nuvarande retorik.

    Besviken f.d. anhängare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.