OMSTART av sossekongressen. Nu är vi…

OMSTART av sossekongressen. Nu är vi igång igen efter några timmars sömn, alldeles för lite för den delen. Kongressen pågick ända fram till kl 2 då vi bröt trots att vi inte hunnit så långt som det var tänkt. Nu är det 1 min för varje person som ska prata i talarstolen just på grund av tidsbristen.

Nuvarande ämne är orättvisor och klyftor är inte lösningen. Det finns en skrivning i riktlinjerna som jag inte kommer att ställa upp på och det är " Därför är åtgärder som sprututbytesprogram och metadon behandling viktiga" Jag skulle kunna ha en lång argumentation men tror inte det löser problemen för personer med missbruksproblem utan det behandling som gäller, men det finns nog en risk att jag förlorar i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.