Viktiga saker löses bäst gemensamt. Ny Löventränare en tidningsanka ??

 

Kollektiva lösningar är bra.
I går hade vi föreningsstämma i Kommuninvest som kommit till för att lösa kommunernas arbete med att låna pengar på ett billigt och smidigt sätt. Numera är de flesta kommunerna och landstingen med och resultatet av att göra lånehanteringen kollektivt lovordats av alla partier då alla sett att Kommuninvest ser till att det blivit bättre lånemöjligheter för skattebetalarna. Kommuninvest är en kommungäld och respekterad överallt i finansvärlden och Umeå och Skellefteå var kommuner som tidigt blev medlemmar av det som startade i Örebro Jag tycker det är bra för skattebetalarna att man kan lösa lånehanteringen på ett kollektivt sätt och visar också att kollektiva lösningar är mycket bra.
 
Var ny Löventränare en anka ?
Jag skrev för några dagar sedan att Björklöven skulle få en ny tränare efter att jag läst VK och tyckte till om hur resten skulle se ut. Nu håller jag på att känna att denna notis var en ren och skär lögn. Finns det några beslut överhuvudtaget för inget har sagts från Löven.  Var finns beslutet om ny tränare är min är fråga och i vilket fall som är helst att styrelsen i Löven har inte gått ut och talat om att någon ny tränare är anställd. Jag tycker det håller på att bli lite väl mycket tidningsnotiser där inget är klart. Varför gör man så. Stämmer det inte vad som börjar skrivas i media kommer ingen längre att köpa tidninigarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.