Dagens stjärna hittar du på Umåker

 

 

 

 

I dag är det stor trav ute på Umåker, där helgens V75 körs. 

 Det är många riktigt bra lopp och en av Sveriges största stjärnor är på besök nämligen Maharajah är på besök.

Den hästen var fjolårets stora stjärna och vann många lopp däribland Svenskt travderby som är ett lopp för 4 år gamla hästar och han sprang in drygt 4,5 miljoner kronor. Den hoppas nog hela travsverige ska dyka upp i Prix d’Amèriqe nästa år.

Ta chansen och åk ut på Umåker får du se en riktig stjärna. I guldivisionen får du också se vår tidigare klubbmedlem i Umeå Bangolfklubb Torbjörn Boström, s häst Reven D’amor starta, men hade otur och fick spår 12.

Det finns dessutom för första gången på mycket länge många Västerbottenshästar med bra vinstchans.

Nordsvenskloppet har Umeåhästen Eld Kevin med Jan Norberg i sulkyn som kan vinna om han får spara sin speed till upploppet och min kollega kommunalrådet Arne Hellsten från Malå har i samma lopp sin duktiga häst Farmfurir.

Vi syns på ovalen som man kallar en travbana och ovalen är Umåker

Fredrik Reinfeldt besöker i dag Umeå och Mona Sahlin och jag har en artikel i dagens VK och som du kan läsa här

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.