Norrbottniabanan blir verkliget.

Norrbottniabanan blir verkliget.

Får vi en ny regeringen efter valet i september kommer Norrbottniabanan att byggas det skriver bland annat Mona Sahlin tillsammans med V och Mp i en debattartikel i Dagens nyheter. Det är bra men inte helt oväntat då socialdemokraterna fört fram den tidigare.

Det är bra ur många synpunkter inte minst miljömässigt och viktigt för industrin. Det finns också med att påbörja satsningar på snabbtåg på vissa platser och det finns med pengar till att även vägnätet får sitt.

Det här är bra och inget fel att vi fick det före första maj som jag tagit upp i min blogg. Vi har ju försått sedan länge att moderaterna har haft svårt med järnvägssatsningar allt sedan diskussionen om Botniabanan påbörjades

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.