Det är fult att ljuga, ljug aldrig även om det gäller tanken på en Operaflytt

 

Jag slutar faktiskt aldrig förvånas över media och hur de beskriver saker och ting. Idag skrev jag så här flytta Operan till kajområdet? flytta operan?  Två frågetecken punkt.
Du som inte kommer ihåg vad jag skrev i bloggen läs här.
 
Jag beskrev att vi fått utbyggndadskrav på runt 60 miljoner för att klara arbetsmiljön. Frågan är om inte Operapersonalen ska ha en bra arbetsmiljö säger jag.
Jag redovisade hur det skulle kunna tänkas finansieras genom försäljning av befintlig a lokaler och jag beskrev även hur nuvarande tomt såg ut och jag skrev att vi måste fundera om att det inte skulle vara rätt väg att flytta.
Vad skrev då VK på nätsidan och som massor med anonyma kommenterat med det är ju tidningens policy, var anonym, men var har sagt som det står i rubriken?
Holmlund flytta Operan som rubrik och går vidare och säger Norrlandsoperan bör flyttas säger Lennart Holmlund.
Ovan kunde du läsa vad jag skrev i bloggen och här kan du läsa vad VK skriver
Du avgör vad jag sagt i bloggen
Jag tycker det är bra med nätet då kan man visa vad som sagts, jag vet att en del  journalister är förbannade på mig när jag påpekat fel och brister i repotage , vad jag sagt och inte sagt och därför startat en facebook grupp där några är med som anser att jag använder härskarteknik när jag talar om hur sanningen ser ut.
För mig är sanningen alltid viktig och sedan får anonyma ägna hur mycket tid de vill till att vara som en  jordbrukare under våren.
Jag ska däremot tacka Britt-Marie Lövgren vad hon skrev i sin blogg som rubrik. "Visionärt att flytta Operan" och en del säger att det saknas visioner. Tack Britt-Marie du såg omedelbart att man måste våga tänka nytt och du var själv med i budgetberedningen när det kom upp. Tänk vilken stad vi skulle haft om allt varit som förut bara sedan du flyttade hit Britt-Marie men tar vi även nya grepp genom att även kunna sälja hus så frigörs pengar till något nytt
 

3 kommentarer

  1. TC

    Att få vara anonym är en grundläggande del av den svenska demokratin och vår yttrandefrihet, för inte vill du väl att allas enskilda åsikter ska kunna registreras av myndigheterna? Om exempelvis jag tvingats uppge namn och min adress o telefonnummer, enbart ett fullständigt namn bevisar ju inte att det är just jag som skrivit inlägget för det finns ju fler än jag som har samma namn, för varje inlägg jag skriver så skulle mitt liv vara i direkt fara eftersom jag ibland kritiserat religioner, båda Kristendomen och Islam.
    Fokusera mer på kritikens innehåll istället för vem som skrivit den!

  2. Lennart

    Förr i tiden bevakade journalisterna verkligheten från stans gator, fik och matställen. NK, Sandbergs, Linnea och Ringbaren var populära journalistnästen. Nu verkar det som om det är i bloggosfären journalisterna fikar efter nyheter.
    Vid nyhetstorka verkar det som om de tänker:
    – Jag kollar vad Holmlund har på sin blogg, det går det alltid att göra nyheter av…

  3. TC

    Jag håller med om att journalisterna gör fel som förstorar det som skrivs i politikernas bloggar, för detta är ju mer av politikerns personliga tankar o idèer som ännu inte ens förankrats i det egna partiet. Politiker bör därför vara mycket försiktiga med vad de skriver i sina bloggar, o jag är tveksam till om de alls bör blogga överhuvudtaget utan de borde kanske istället ha något på Internet där de kan kommunicera med väljarna genom att svara på deras frågor o kanske ge fördjupande bakgrund till de beslut som det ska beslutas om så att väljarna kan lämna synpunkter innan besluten tagits.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.