Enahanda nyhetsrapportering

Det går inte att slå på TV:n, läsa en tidning, eller lyssna på radion utan att på något sätt ta del av diverse nyheter om kungahuset. Allt fokus verkar ligga på att rapportera om det föreståndande bröllopet men hur stort allmänintresse det faktiskt har kan man ju fundera över.

Bland annat görs det långa utlägg om varför Daniel ska kallas ers kungliga höghet för att i nästa andetag gå över till att diskutera lysningspresenter. Nästa dag handlar det om prinsessan Madelaine och varför hon inte var med på lysningen i kyrkan, eller varför hon flyr Sverige när hon haft en jobbig period.
 
Men hur de har det i familjen måste väl ändå vara familjens enskilda sak. Det bästa vore om de finge vara i fred eller att man ger ut en tidning för de som är intresserade av kungahuset. Nu tvingas vi alla ta del av dessa ständiga kungahusklipp när man egentligen förväntar sig att få se, läsa och höra nyheterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.