C är löntagarfientlig

Maud Olofsson gjorde för en tid sedan ett utspel om att pensionärer skulle få F-skattsedel. Hon menade att pensionärerna skulle tjäna på detta.

Men på vilket sätt skulle de tjäna på detta istället för att vara anställd? Om man har en F-skattsedel ska man själv betala in skatter och avgifter men också stå för försäkringar m.m. Man ska även följa arbetsmiljölagarna.
 
Centerns motiv blir allt tydligare. De vill slå sönder den nuvarande arbetsmarknaden och gynna arbetsgivarna men missgynna arbetstagarna. Sen kan man också fundera över varför just pensionärerna ska konkurera om de jobb som finns som är för få?
 
Förslaget riskerar att göra det ännu svårare för ungdomar att få jobb. Det här är ytterligare ett förslag från centern som syftar till att tvinga ungdomar att acceptera lägre löner och sämre anställningsförhållanden. Centern är löntagarfientlig. Någon annan slutsats kan man inte dra. Ännu en anledning till varför jag vill byta regering.

En kommentar

  1. dave

    De rödgröna är mer löntagarfientlig som vill ta ännu mer pengar från oss som arbetar. Det om något är väl löntagarfientligt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.