Det har funnits byggnader mellan kyrkbron och Konstnärligt Campus

Bilder som visar att det var alldeles full med hus från Döbelns Park och österut, dessut om har det funnit ett vägreservat för E12 ner till Holmsund som jag själv var med och tog bort då vägpaketet påbörjades och E12 flyttades på den södra sidan av älven. Det är mycket viktigt i all planeringsdiskusion att man talar om hur det ser ut och varför. Därför har inte nuvarande område bedömts vara bevarandevärd utan det går att åter bygga hus där och den detaljplan som finns garanterar strandpromenaden. Så är det.

Eftersom detta ändrats sedan länge tillbaka tillhör det inte heller riksintreset

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.