En röst på folkpartiet är en röst på med ett medlemsskap i Nato

 

I morse såg jag folkpartiledaren Jan Björklund i TV soffan. Det står helt klart att en röst på folkpartiet samtidigt är en röst för ett medlemskap i Nato.
Nu är folkpartiet ensamt vilket han påpekade så att det är ingen risk att det går igenom och det förvånar mig ändå mer. Han är rädd för att folk inte ska rösta på folkpartiet om de går fram med ett medlemskap i Nato.
Folkpartiets ideologi är att vårt land ska bli medlemmar i Nato så vill du inte att vi ska fundera i den vägen ska du inte rösta på folkpartiet. Vi socialdemokrater säger bestämt nej till att Sverige ska bli medlemmar så rösta på oss.
Vi ska satsa på pensionärerna och det detta handlar om är inte lika skatt som löntagarna

3 kommentarer

  1. Nipp

    Snarare.. vill du inte gå med i Nato men låta staten sno mer av dina ynka slantar i skatt så att partiledarna ska kunna ta ut lönen i ”förväg”, så rösta på sossarna.

  2. Joakim

    Lennart, ni inom ”S” brukar ju säga att ni företräder ”folket” arbetarna/ Pensionärerna . När ni pratar om fastighetsskatten så är det 1% dvs. Dom med riktigt höga inkomster som blir drabbade. NU drar du på igen med mindre seriösa uttalanden dessutom i skrift.(Ersättningsnivåerna när du blir sjuk eller arbetslös ligger för många runt 50 % av ordinarie lön) vilka menar du att det är synd om? Dom med väldigt höga inkomster eller sjuksköterskan som du värnar så mkt om? Vore trevligt att få läsa här vad du menar!

    Du undviker att svara på denna enkla fråga Lennart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.