Frågor som behöver svar, Uranbrytning i länet, Nato medlemsskap och Euroomröstning

 

Det finns många obesvarade frågor i den här valrörelsen som en del kan beröra länet och jag skulle vilja ha svar på följande
Är alliansen nu helt enig om att man kan tänka sig uranbrytning i Sverige och i Västerbotten och jag vill veta regeringens syn för det är den som kan avgöra ?
Vill regeringen ha en folkomröstning av Euron under den kommande mandatperioden och är man helt säker på att det är rätt väg att gå så länge inte Euroländerna håller de regler som finns i den ekonomiska politiken?
Sist men inte minst så hur blir det med ett medlemskap i Nato som folkpartiet vill ha men vart står de andra partierna ?

2 kommentarer

 1. Britta Sethson

  Ja jag hörde Lars Stjernkvist på radion i dag. Eller om det var i går.

  Han sa att ett mycket tungt argument när man förhandlar i regeringsställning med andra partier i regeringsunderlaget är: Det där har vi fört fram i valrörelsen.

  Det innebär ju helt klart att alla frågor du ställer kan besvaras jakande. Vidare: Alla skattesänkningsförslag de har fört fram på totalt 100 000 kronor kan också bli verklighet så klart…..

  Att återupprusta sjukförsäkringen är det knappast tal om.

 2. Lennart Holmlund

  Svar till Britta Sethson (2010-08-30 23:40)
  Men vet du vad alliansen säger om uranbrytning i länet. Jag vet att i Jämtland är de possitiva och motivet är att har man kärnkraft så behöver man bränsle och i Jämtland finns en av världens största fyndigheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.