Det svammlas en hel del om våra förslag

 

Svammel svammel svammel
Jag har sett några kommentarer från högerfalangen om de rödgrönas för slag till budget. Jag måste säga endera kan man inte läsa eller så är man ute för att vilseleda väljarna.
Alla reformer som finns i de rödgrönas förslag är finansierat till sista krona, vi lånar inte till skattesänkningar som de borgliga gjort. Självklart vill vi satsa på olika saker för annars har vi inte varit flera partier men en sak är helt klar att vi tycker välfärden är viktigare än mera pengar i den enskildes plånbok.
Vi tror inte på ett system där människor ska står större delen av välfärden genom att betala själv vi tror att vi ska ha ett samhälle där vi finansierar välfärden gemensamt då vi inte vet om och när vi behöver samhällets insatser.
Sedan vill jag "gratta" centern för att de har fått med Per Hansson i sin partigrupp så ni har något att göra internt. Han har dragit på samhället kostnader på 2 miljarder kronor som i stället kunde ha använts till välfärd och bättre kollektivtrafik. Banverket numera trafikverket har haft en planering som hållit genom alla rättsinstanser. Jag bara konstaterar att banverket som haft planeringsansvaret fått rätt att man följt allt inom svensk lagstiftning och hur alliansen ska hantera hans funderingar när det gäller staden mellan broarna vet jag inte eller i andra planeringsförutsättningar.

Umeå kommuns näringslivsutskott måste sluta besöka medlemmar hos Svenskt näringsliv då de inte vill se politiekr på arbetsplatsen dagtid och det måste väl gälla alla, även företagsledningen. tala om bottennapp och märkliga metoder

Vet ni om att alliansen är ett  hot mot nattrafien på järnvägen och flyget mellan Östersund och Umeå där patienttransporterna sker

3 kommentarer

  1. Per Hansson

    När har du lärt känna mig så väl att du kan raljera över mitt engagemang kandidatur för centern?

    Jag har bett några media att granska det illa dolda lögnaktiga förtal du för minst 3:e gången häver ur dig på din blogg.

    Du tycks inte förstå hur det går till inom föreningsbranschen, där man har en förtroendevald ordförande som har rätt att vara sakkunnigvittne åt sina riksföreningar mm. Att du anklagar mig personligen för att ha kostat staten 2 000 000 000 SEK är värt medias intresse! Vi får se hur de hanterar frågan…

    Upp till kamp emot pampen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.