Björklövens 40 årskalas

I går var det som Björklöven firade 40 år. Det var ett bra iniativ att sponser på detta sätt bjöd på entre och jag tror och hoppas att ideen återkommer vid fler tillfällen.

Det här måste vara ett bra sätt att marknadsföra sig och det är trevligt när det är mycket folk på matcherna. Speciellt var ändå den hälsning som publiken fick från Calle Johansson som spelade back i guldlaget men som säkert inte  den stora delen av publiken såg honom spela i Löven.

Matchen var hemsk och som tur var så lyckades Martin Johansson göra ett mål när det var runt 5 minuter kvar och då gick proppen ur.

Jag förstår inte varför man är så lycklig över att hamna i hörnen för där gör man inga mål. Det måste fyllas på med spelare framför mål som skymmer målvakten och styr in returer. Hoppas Hellgren tar tag i detta om det ska bli roligt hela säsongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.