Du kan själv göra något åt TV,s girighet….

Du kan själv göra något åt TV,s girighet. TV 4 chockhöjer priset för att Radiosporten ska få sända från handbolls VM. Radiosporten eller rättare sagt vi licensbetalare har inte råd med detta så de kommer att avstå från att sända. Jag tycker det är helt rätt av Radiosporten.
TV4 har betalt för dyrt för rättigheterna. Många tror att mycket av de pengarna, oavsett om det är handboll eller annan sport går tillbaka till idrotten som helhet men detär förbunden och eliten som tar pengarna plus de kommerisella kanalerna.

Det här kan alla inklusive företagen göra något åt. Mitt förslag är att man i stället annonser hos idrotten själv. Det ger mycket mer reklam för företagen och stärker idrotten, speciellt om det satsas pengar på de mindre föreningarna. I och runt vissa av de stora klubbarna händer det för mycket våld, det såg vi bland annat i går. Där våld frodas bör seriösa företag inte vara närvarande
Det behövs mer pengar till själva idrottsrörelsen där är föreningarna ryggraden. Annonsera där i stället, för där kommer reklamen ut.Mellanhänder skor sig alltid på andras bekostnad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.