Mordförsöket mot Bernt Andersson hoppas vi löses så snabbt som möjligt

 

För Bernt Andersson och hans barn blev det definitivt inte den julhelg som de hade planerat för. För mig har telefonen gått varm från morgon till kväll, och jag vet ju att polisen nu gör sitt jobb på det sätt som ingår i den här typen av brott när det inte finns några vittnen som hitintills ge bra tips till polisen. Vi får också hoppa att de säkrat annan bevisning.
Jag känner Bernt väl och har svårt att tro att han som person skulle ha några ovänner som på detta sätt skulle ge sig på honom. Jag har haft kontakt med barnen och det är klart det är en skräckupplevelse även för dem. Däremot så förstår ni att jag aldrig kommer att berätta vad vi säger och de uppgifter de fått till sig. Självklart måste de nu få vara i fred och för sig själva efter det som hänt
Däremot kan jag säga att många personer ringt och bett mig framför hälsningar till Bernt vilket jag gör med hans barns hjälp för att kunna besöka honom nu är inte aktuellt. Han kommer att få en hälsning från Mona Sahlin framförd till sig  idag
Jag upprepar än en gång, trots att jag fått en kommentar som var av så låg kvalité att jag publicerar det inte, då personen i fråga påstod att jag agerade för angiveri. Ja ni förstår ju själva hur den svenska polisen skulle klara upp några brott om de inte fick hjälp av allmänheten. Du som sett något i detta fall men även i andra måste ta ansvar och tipsa polisen och dessutom våga vittna vid eventuella rättegångar.
Det här brottet är viktigt att det klaras upp så snart som möjligt så man får klarhet i motivet och så att så många människor slipper känna oro och rädsla

2 kommentarer

  1. Mikael Sundling

    Tragiskt det som skett! Hoppas att gärningsmannen åker dit så fort som möjligt. Jag håller mina tummar och hoppas att Bernt blir återställd så fort som möjligt. Polisen gör nog som i alla andra våldsrelaterade fall nämligen sitt yttersta för att det ska lösas så fort som möjligt.

  2. linda granlund

    Hej Lennart.
    Jag som så många andra blev såklart upprörd av detta vansinnesdåd och följde intresserat nyhetsflödet om fallet då jag tycker att det är av största vikt att gärningsmannen åker fast. Vad som slår mig är dock att det har varit helt tyst om detta i över en månad nu.
    Hur mår Berndt? och vet du hur fallet går framåt i övrigt? Vk skriver ju ingenting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.