God fortsättning och mina kattgubbar är egna

 

God fortsättniing på helgen. Nu får vi ladda batterierna inför deet nya året som säkert har mycket att bjuda, både glädje och tråkigheter.

Annandag jul är ju en helg där det brukar vara många möten, inte minst i våra butiker då det alltid är rea. Det är märkligt att folk handlar före ju då deet vet att priserna kommer att gå ner omedelbart efter helgen.

Det är dessutom en bra travdag för idag är det ju både V75 på Solvalla och V65 i eftermiddag här hemma på Umåker. Travet är också en bra mötesplats

Vi har ju två kattgubbar, den grå är Moses och den svarta Måns. Det brukar självklart komma fram och hälsa på Inger och jag när de inte ligger i våran säng men när det är främmande så håller de sig för det mesta undan.

Men inte i går när Tilde var på besök och när hon skulle lägga sig låg dessutom båda i sängen och de mår så gott och det såg ut som om de väntade på att hon skulle komma. Hon har i och för sig lätt att komma till tals med dem då de kommer fram för hon springer inte och jagar dem. Lungt väntar hon tills de vill bli kliade bakom örat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.