Datalagring kopierad från KGB

LANDETS STÖRSTA TELEFON- OCH INTERNETOPERATÖRER riktar nu skarp kritik mot regeringens förslag till ny lag om datalagring.

Regeringens proposition öppnar för masslagring av vad svenskarna gör på internet. Men telefon och internetoperatörerna förstår inte vad regeringen vill att de ska lagra. "De står i begrepp att beställa system för att kunna följa lagen. Nu är det slutet av januari och vi vet inte ens vad som ska lagras. Regeringen har misslyckats” säger Nils Weidstam på It och Telekomföretagen.

Att regeringen misslyckas det vet vi, men det förvånande är att inte svenska folket vaknat upp och ser åt vilket håll regeringen för oss. Tyvärr har väl de våra varit för upptagna med annat.

 

4 kommentarer

 1. Edward Riedl

  Vilket trams Lennart. Du vet också att detta är EU-lagstiftning som måste implementeras i svensk lag. Inte ens ni sossar i riksdagen kommer att rösta emot detta.

 2. Lennart Holmlund

  Svar till Edward Riedl (2011-01-28 09:47)
  Vi hade ett beslut på vår kongress och se över FRA lagen och det beslutet tycker jag var rätt. Jag skriver ju i min blogg vad jag tycker och jag törs kritisera partiet då jag tycker de gör fel. Jag är inte som du bara en megafor för partiet centralt

 3. Edward Riedl

  Min poäng är att du inte kritiserar ditt eget parti utan kritiserar alliansregeringen i en fråga där ditt eget parti tycker likadant. Skriv då istället att du tycker ditt parti har fel precis som regeringen istället för att försöka föra människor bakom ljuset.

  Sedan törs jag precis som dig kritisera mitt eget parti när det behövs. Skillnaden är att jag då säger att mitt parti har fel och inte att ni har fel när jag väl gör det.

 4. Daniel

  Jag tycker att herrarna ska sätta sig ner, prata med varandra och ge sig den på att ställa till med så mycket elände som möjligt för EU i frågan genom att vägra så länge Sverige kan. Något land måste gå först.

  Ett fundamentalt fel är ju att det är operatörerna istället för FRA som ska lagra datan. Börja där så kan ni sedan fortsätta dj*vl*s med EU i ett antal år framöver.

  Så sluta bråka med varandra i frågan, sätt er ner tillsammans och kom på hur ni tillsammans ska bråka med EU istället. Ni två skulle kunna vara hoppet från Norrland i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.