Centern överlägset längst ut på högerkanten

Vid torsdagens debatt debatterades arbetsmarknadspolitik, inte minst utifrån vad som hänt på Phone House. Vd:n för bolaget medger fel och att det är bra med avtal och reglerade förhållanden men det gjorde inte alla.

Centerns medverkande Johan Pettersson gav en annan syn på avtal, lagar och regler inklusive ingångslöner som gör att man blir mörkrädd. Så reaktionära åsikter har jag inte ens hört från Svenskt Näringsliv. Det här bekräftar att centern gått från att vara ett folkrörelseparti till att vara ett parti på yttersta högerkanten.

 

5 kommentarer

  1. Skogsägare

    Eftersom du verkar ha svårt att hålla isär begreppen kan jag meddela att centern är liberala, inte reaktionära. Även om frihet sticker i kommunisthjärta vore jag tacksam om du inte försökte vilseleda väljarna. Skulle centern bara byta partiledare, gärna till Annie Johansson eller Fredrick Federley, eller varför inte båda, skulle de få min röst. De nya moderaterna låter ju alltmer som gamla socialdemokrater.

  2. Working Class Hero

    Skogsägare, du pratar om frihet, frihet för vem är min motfråga? Frihet för arbetsgivarna att göra precis som de vill? Det är nog den friheten du vill ha eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.