Nya PBL största haftsverket på 200 år. …

Nya PBL största haftsverket på 200 år. Det måste man hålla med Byggindustierna om. Den lagförändring och förenkling som ska träda i kraftsnart innebär inga större förändringar alls, risken är nog i stället att det kan krångla till det

Man har inte gjort ett dugg åt det största problemet nämligen vem som är sakägare och därmed att rätt att överklaga. Det är politik i PBL men det är inte politiken som i sista hand avgör.

Dessa och många andra synpunkter kom fram vid Byggmästarnas dag i fredags. Själv hade jag möjlighet att närvara både under dagen och på kvällen och det var riktigt bra. Det känns också bra att de är på samma väg som oss när det gäller utveckling och byggandet för att minska enerigförbrukningen samt att de är nöjda med vadvi gör i Umeå

Idag får man antagligen sitta i soffan överspänd tills målgången är klar för herrarna skidlopp i Holmenkollen. Vi har duktiga löpare men hur ska man stå emot Northugg finns nog ingen enkel lösning på annat än att Hellner åker fortare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.