25 år sedan Olof Palme mördades. Idag är…

25 år sedan Olof Palme mördades. Idag är det 25 år sedan den dagen och jag minns det precis som det var i går. Jag och Inger var i stugan ochnågon gång under natten började de spela en helt annan musik i Radion innan beskeden kom om vad som hänt.

Det är mångs som spanat och spekulerat om mordet men det kommer aldrig att klaras upp är jag säker på. Den som fälldes i tingsrätten blev ju friad i hovrätten och spekulanterna tror inte ens på vadLisbeth såg.

Däremot tycker jag det är märkligt att så många människor uttalar som om Palme som person trots att de aldrig träffat honom. Greider är juen av de som ställer upp och vill tala om hur han var, vad han stod för och så vidsare.
De vill till och med tolka vad han stod för politiskt trots attde aldrig själv upplevt det klimat som rådde vid den tidpunkten eller har träffat honom.
Är det inte fler som jag som blir förvånad över all den typ avexperter som dyker upp i media dagligen och ska försöka få folk att tyucka som de. Tacka vet jag de sociala medierna som till och med lyckas störta diktaturer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.