Renovering av tjänsterummet efter drygt 20 år

Renovering av tjänsterummet efter drygt 20 år. Nu når jag kom hem efter Thailand sä var mitt rum uppfräschat efter mer än 20 år. Senast det gjordes något åt rummet var når Margot var Ks ordförande i slutet på 80 talet och då även möblerna inköptes.

Rummet är ommålat, taket år bytt liksom belysningen, möblerna blir kvar medan stolarna ska kläs om, en del konst blir kvar, annan byts ut och så lite nytt. Idag behöver man ingen utrustning för papper och pärmar då allt finns i datorn.

Så här på morgonen håller jag på att lära mig att hantera den nya telefonen också den en Nokia. På stjärna fyrkant tyckte de att det var länge sedan jag bytte telefon och därför fanns det bättre kunder . Jag var en av de första som skaffade den förra modellen och den höll bra även om superlim behövdes.

Snart ska jag följa partikongressen via Tv eller nätet, och jag ska samtidigt göra travet åt vårt tipsbolag och sedan blir familjekul i eftermiddag.

Nu har jag också gjort första bloggen med den nya telefonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.