Sluta skada de långvarigt sjuka säger läkarna

Sluta skada de långvarigt sjuka. Så säger över hundra läkare med tillägget en omänsklig lag. Jag tycker det visar precis som läkarna skriver iSvenska Dagbladet att statsmakten är den som skadar de långvarigt sjuka.

De vittnar om hur patienter hamnat i kläm på grund av den sjukförsäkringsreform som regeringen med Husmark-Persson och regeringen i dess helhet är ansvarig för. Reinfeldt bytte ut henne men med Kristensson är det fortfarande sammalag.

Läkarna skriver också att de tragedier som utspelas bara är toppen på ett isberg och att ytterligare flera tusen kommer att utförsäkras.

Orsakentill att regeringen införde denna hemska sjukförsäkringslag beror på att man skulle minska kostnaderna för att ha råd med skattesänkningar och de största skattesänkningarna till de som tjänar best.

Det kan väl inte vara någon hemlighet att ska man ha balans i budget och sänker skatten minskar intäkterna och man måste skära i kostnaderna. Tänk att regeringen har hjärta att plåga de långtidssjuka på detta sätt

En kommentar

  1. Daniel

    Som jag sa i http://blogg.vk.se/189498 säger den utredning som ni startade att det skulle vara ännu hårdare regler, så skyll inte enbart på den sittande regeringen när det är ni som drog igång det hela. Men det är något du väljer att varken nämna eller kommentera..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.