Fullmäktige och Elitloppet

 

Fullmäktige och helgen som gick.
Idag är det åter fullmäktige och jag tänker inte referera det som händer utan det får ni följa på direktreportagen på nättidningen eller lyssna på Radio Umeå som direktsänder eller så titta på webben som finns på kommunens hemsida.
Däremot tycker jag att Jan Hägglund har en konstig demokratisyn då han tror att jag för gott kan lova att det inte blir något parkeringsgarage under rådhusesplanaden. Hur ska man kunna lova att något ska vara för evigt.
I helgen var det en högtidsdag för oss som travälskare när det var V75 finaler på lördag och Elitloppet och V 75 på söndag. Elitloppet är en riktig höjdare och visst var det komiskt att Brioni kunde vinna på grund av att en Canadensera körde över Per Lennartssons häst.
Grattis Ingemar Stenmark och jag är glad över du vann men var misstänksam att de skulle dribbla bort dig i slutet
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.