Media i laglöst land,

Jag skrev en blogg i natt när jag kom hem och såg hur SVT gjort av det samtal jag hade med Berno Jonsson om kulturhuvudstadsåret. du kan läsa mera vad jag skrev genom att gå in på den bloggen som jag la ut och det läser du här då jag funderade över varför man sprider samma lögn.

VK hakade på utan att granska vad jag sagt. Jag vet att de ringt mig men i går kväll var jag borta i stugan och klöv ved, så därför kunde jag inte svara i telefon.

Slom jag skrev i bloggen så frågade man mig om jag hade förtroende för Marie-Louise Rönnmark och det svaret var ja. Ni som såg reportaget såg också att jag inte svarade som det framställdes. Det jag sa när vi pratades vid var inte med i sändningen och jag har även skrivit till Västerbottens Nytt och frågar varför man inte sände eller skrev som jag sa.

 

Det är klart att jag sa att jag var orolig, ett sånt stort och omfattande projekt och finns den människa som inte är orolig när ma nstår i blickpunkten i Europa.I vilket syfte sa Jonsson och i vilket syfte står det på SVT,s hemsida som det gör när jag sa att jag hade fullt förtroende.

Den enda slutsats man kan dra är att Jonsson gerar för en annan politik . Om det nu är han som gjort texterna som skrevs eller om det är andra på redaktionen som gör "sitt jobb" för att skada socialdemokraterna.

Att VK agerar politiskt det vet vi sedan då det stod i annonsen när man sökte ny politisk chefredaktör, men jag tycker det är viktigt att man alltid håller sig till sanningen .

Att få TV att rätta till det jag skrev till dem om kanske är att begära för mycket, jag vet ju inte ens om de har kvar orginalbandet från inspelningen.  Det skulle behövas en lagstiftning som kräver ut ansvar av de som gör på detta sätt

 

2 kommentarer

  1. Mathias Haglund

    Ingen som sett reportaget kan väl förstå hur någon kunnat dra slutsatsen att du kritiserar Marie-Louise Rönnmark!

  2. Thomas

    Oron är mycket befogad. Många delar denna oro Och nog kan B-M kritiseras för den bemanning hon valt eller åtminstone godkänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.