Moderaterna rasar och Hägglund (KD) vill en del rata

 

I den opinionsundersökningen rasar förtroendet för moderaterna kraftig eller rätare sagt med 5,2 % sedan i augusti. Det är väl egentligen inget att förundras över, snarare att de legat så högt så länge. Den budget man presenterade innehåller inger framåtsyftande, som råder bor på den lågkonjunktur vi är på väg in och då menar jag främst utbildningsinsatser, bristyrkesutbildningar vore på sin plats men även möjligheter att gå en snabbare väg för de som varit ute på jobb för att bli ingenjör, vilket vi kommer att ha brist på i Sverige och dem behöver vi om vi ska behålla konkurrenskraften. Inte et ord om bostadspolitiken eller infrastrukturen fanns med
Göran Hägglund i KD verkar också vara på fallrepet även om han valdes om i somras här i Umeå. Han själv säger att det är högerkrafter i partiet som vill få bort honom. Han säger att det finns krafter som vill driva åt höger och lägga kraft på skattesänkningar. Vi ser hur det är ute i världen och att folk blir heligt förbannad när de inte får välfärd och jobb så att de kan köpa mat och kan bo drägligt. Vi har haft en kraftig högervridning sedan 2006 och media har lydigt ställt upp och hjälpt moderaterna och sagt att det är de nya moderaterna. Det är samma gamla höger där skattesänkningar är det viktigaste och att folk får klara sin välfärd bäst de vill. Det har skett ett systemskifte i Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.