A-kassepolitiken ett fjasko, UFC kan gå upp.

A-kassepolitiken ett fjasko, UFC kan gå upp. Inte helt oväntat sågas regeringens politik när det gäller hanteringen av arberslöhetskassan avforskare. Regeringen sa att de olika avgifterna skulle påverka lönerna och arbetslösheten.

Verkligheten blev helt annan Den enda riktigt tydliga effekten blev att många lämnade kassorna och att facken tappade medlemmar. Det säger forskaren Anders Kjellberg som forskat på konsekvenserna.

Professor LarsCalmfors säger att" Detta är ett fundamentalt konstruktionsfel" Egentligen är det konstigt att det kommer i media först när forskare studerat försäkringen. Det här sa jag och många med mig skulle bli konsekvenserna. Det här är en del som gör att det blir barnfattigdom.

Nu har UFC ödet i egna händer om de vill gå upp i superettan. Det är bara att slå Akropolis hemma till helgen, de är ett bottenlag som säkrat nytt kontrakt inför sista omgången. Jag är som vanligt orolig när de möter sämre lag och enligt rapporterna var man illa ute mot Boden trots att man fick ledningen tidigt. Nu hoppas jag att de går mycket folk på sin sista match i serien detta år på T3 arenan och Umeå behöver ett lag i superettan

UIK avslutade bra och hamnade på pallen då de blev trea. De klarade därmed sin målsättning att bli bland de tre bästa. Med lite tur kan det till och med ha blivit guld.

Det är ändå bra gjort att vara i topp i Sverige och de har ett ungt och lovande lag. Vi får hoppas att man så fort som möjligt lyckas få ett kontrakt med Ramona Backman som är den stora artisten i Svensk Damfotboll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.