Ågren fortsätter att vilseleda med medias hjälp

 

Det är märkligt att Anders Ågrens påstående om snusförbud får sånt genomslag och att media också gått i fällan och blivit en reklambärare av det budskapet. Radion har också gått i fällan
Så här lyder den formulering som finns för personalenheten. "Följa upp satsningen för tobaksfrihet föreslå rökfri arbetstid 2012 med sikte på tobaksfrihet".
Vi har redan en satsning för tobaksfrihet och det är den som ska följas upp och fortsätta för att nå tobaksfrihet. Kanske lite tårta på tårta men förbud finns inte med. Det är många landsting och kommuner som har infört detta och det skulle inte förvåna om det är en majoritet.
Eftersom medias intresset är så stort här så måste det vara många snusare bland mediafolk. Vi vill inte förbjuda något som är tillåtet i lag men vi vill hjälpa våra anställda att sluta använda tobak och vi gör det för våra anställdas hälsa. Vi tycker våra anställd som vill sluta med tobak ska få hjälp
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.