Varför skriver mdia att man kastat en sten genom Elvys fönster när det inte är så. Lär er kolla

 

Varför skriver media att man kastat in en sten genom Elvy Söderströms fönster? Kan man inte ens i den här typen av fall hålla sig till sanningen. Det är beklagligt men det blir vanligare och vanligare och vanligare att tidningarna är full av lögner.
Nog har det varit en god etikett av VK att kolla med Elvy Söderström som är kommunalråd i Örnsköldsvik att man kollat med henne så har man fått veta sanningen.
Jag vet för jag har pratat med henne och visst blev hennes fönster krossat men inte med en sten och dessutom var de hemma och hade gått och lagt sig när det hände. Lika självklart är hon ledsen och fundersam över varför någon gjort så mot henne om det nu inte var en sjuk människa som var förövaren.
Den som försöker skrämma henne a v någon åtgärd är ute i fel ärende det vet jag och vi kämpar ihop även framgent för att svetsa samman våra kommuner till att bli ett kraftfält i norra Sverige i en ny stor region.
Så här ser artikeln ut där man skrev om stenkastning genom rutan som inte var någon sten. Vad glad jag skulle bli om man höll sig till sanningen.
Att det ska vara så svårt att fråga Elvy och få reda på sanningen
 
Media agerar nästan bara om det uppstår en fråga när några är emot, i Västebottensnytt var det skolnedläggningen i Fredrika, det har varit ambulansnedragningar och annat som inte pengarna räcker till då tar media part men har aldrig gjort en analys och speglar varför de jobbar för att tuta i folk att det är fel med de förslag som politiker kommer med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.