Här ska regeringen få ett tips som ger nytta….

Här ska regeringen få ett tips som ger nytta. Jag saknar
en plan från regeringen för nyföretagande. Maud Olofsson körde hårt i slutet med de två miljarder som skulle vara för nyföretagande i Norrland. Jag tror inte det kommit ut mycket och kommer inte att göra det heller även om de satt dit Leif Zetterberg.

Han var tidigare statssekreterare åt
Infrastrukturministern men togs bort när moderaterna tog den posten. Jag fattar inte att man bytte även om man bytte minister. Den som tillträtt nu har jag mött en gång och inte rosade han marknaden eller politikerskaran, inte heller bland de egna.

Nuhar ju centern kvar näringsfrågorna och vi får se vad som händer. Jag tycker man borde satsa pengar på Nyföretagarcentrum runt om i landet och det gör ett bra jobb med ett gott resultat till låga kostnader. De får några enstaka korvören centralt medan det lokalt finansieras av företag och kommunen. Jag ärsäker på att om regeringen vill ha nya företag skulle man få ut mest genom Nyföretagarcentrum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.