När man kritiserar media då ageras det….

När man kritiserar media då ageras det. Senast i helgen gjorde jag det och då drar man igång sina gemensamma drev. Jag blev uppmanad av Aftonbladets nöjes kolumnist Virtanen att avgå och det tyckte VK var ett stort nummer.

De kommer tillbaka till det i tidningen och vill ge en bild av att folk rasar mot mig, en bild som inte ens stämmer i de kommentarer som finns under artikeln. Där har de pratat med Ögren och Lindvall men ingen av dem har sagt något till mig och i övrigt uttalar jag mig självklart inte om deras omdömen.

Däremot har jag sett de kommentarer som kommit under min blogg men som jag inte publicerar även om de är positiva
utifrån vad jag sa. Samtalen har varit många och de som ringt och sms,st har enbart varit positiva även från högt uppsatta personer
i partiet håller med.

När det gäller Aftonbladet och deras krönikör känner de igen Aftonbladet och inte minst
de som stödde Håkan Juholt fullt ut har inget förtroende för tidningen och det drev som de riktade mot honom.

Jag kommer självklart inte att avgå men däremot kommer jag via Brå och andra kanaler att fortsätta kampen mot Narkotika och se till att Umeå är en trygg stad att leva i och den blev tryggare sedan de som i skydd av veganrörelsen brände industrier och bensinmackar och hotade folk försvann från Umeå.

Även den gången körde media ett hårt drev mot mig då jag inte accepterade de personer som brände hus bensinmackar och hotade folk och kommer ihåg mycket väl en del kommentarer från media och en del personer.Resultatet av det som blev effekten har det däremot varit tyst om även i media.

Glädjande nog är det lugnt i Umeå på den fronten idag även om jag har varit besviken att jag inte tog bladet från munnen tidigare. Ska man tro media så är yttrandefriheten bara till för vissa.

Anonyma grova kommentarer i tidningar med osanningar och hot är däremot något som de föredrar, jag själv tar bort alla kommentarer även de som skriver en mailadress som avsändare för det är svårt att kontrollera om det är rätt person. Media är inte sanningen. Däremot tränger de in sig i en annans egendom och filmar som i fallet med mannen som bodde i bilen

Jag kan också tala om att TV 4 sökt mig för att kommentera att en organisationen vill ha en ursäkt av mig. Ingen har däremot varit i kontakt med mig och självklart kommenterar jag inte till någon via media något som ingen dessutom sökt mig om

En kommentar

  1. Pingback: Virtanen (AB )anklagad våldtäkt och kränkningar | LENNART HOLMLUND, FD kommunalråd(S) 94-14

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.