Bensin priset det bara stiger och stiger….

Bensin priset det bara stiger och stiger. Den 17 höjdes bensinen med 15 öre och på någon månad har priset stigit med 40 öre. Nya höjningar väntas enligt media.

Soppan blir dyrare och dyrare trots att det nu är lågkonjunktur. När bolagen höjer priserna ökar även intäkterna för Anders Borg.

Han behöver säkert pengar i budgeten. Det finns viktigare saker att satsa på än sänkt skatt. I lågkonjunktur skulle det behövas mer pengar till regional utveckling.

Landstingen har en mycket besvärlig ekonomisk sits. Det behövs pengar till kommunerna också om inte vi ska tvingas säga upp folk.

Järnvägen behöver pengar för att tågen ska kunna gå och ska bara räkna upp en sak till och det är olika typer av utbildningar då det finns brist på folk inom många branscher trots att arbetslösheten är hög.

Det är också spännande att se vad som händer inom bilindustrin om det får fram bilar som går på andra drivmedel för visst är risken uppenbar att bilförsäljningen kan minska kraftig för visst funder folk över vad bensinen och diseln kostar innan man köper en bil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.