Trådlöst nätverk är en viktigt inför 2014

Trådlöst nätverk är en viktigt inför 2014. Kulturhuvudstadsåret närmar sig med stormsteg och programarbetet pågår för fullt även om staten fortfarande inte talat om hur mycket pengar de är beredda att satsa, men det får vi ta en annan gång.

Det kommer förhoppningsvis många gäster till kommunen det året både de som ligger över på hotell och de som göra kortare besök.

I dag förutsätter jag att alla våra hotell har trådlös uppkoppling för internet. Jag tror det skulle vara en stor fördel om även andra besöksplatser som restauranger pubar, fik och andra platser men även offentlig sektor ser till att deras kunder eller besökare har tillgång till trådlöst internet till sina beskare. som besökare borde man få tillgång till en tillfällig inloggningskod så man kan komma åt sina egna handlingar om det är den typen av ärenden

Är just nu i Thailand och på det Winghotell vi bor på finns trådlöst internet men till hutlösa priser. 2100 Bath för en vecka ca 400 kr eller 900 Bath för 6 timmar knappt 200 kr.

Det är det hutlösaste jag varit med om, men de säger i sina kataloger att från sommaren blir det gratis. Hotell vi varit på tidigare har haft betydligt lägre priser och här har nästa alla matställen gratis internet och man får då en kod så man kan ligga in. Internet är ett måste idag och visst kostar det lite men det borde självklart ingå i priset och servicen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.