Ibland måste telefonen vara avstängd. I…

Ibland måste telefonen vara avstängd. I går hade jag för en gångs skull min telefon helt avstängd. Det är mycket länge sedan förutom när jag flyger.

Orsaken till detta var att i går eftermiddag klistrade jag på en ny skyddsfilm på min Iphone så man inte repar displayen. Jag såg och hörde att en del ringt och det var också därför som inte VK kunde nå mig i går.

Jag svarar självklart inte när jag sitter i sammanträden men när jag ser vem som ringt brukar jag alltid ringa upp. Det har varit en ledstjärna att alla som hör av sig till mig ska få svar inom en dag oavsett sms, mail eller telefon. Däremot lyssnar jag inte av mobilsvar för det behövs ju inte eftersom jag ringer upp och många läser in hela romaner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.