Folkpartiet och centern slås ihop.

Folkpartiet och centern slås ihop. I en debattartikel i Aftonbladet den 28 mars vill Centerns och Folkpartiets ordförande för deras ungdomsförbund  att partierna ska slås ihop till ett liberalt parti.

Det var intressant men de vill börja med ett djupare samarbete mellan deras ungdomsförbund som ett första steg. Nu har vi sett vad de framtida ledargestalterna i partierna vill och då är det säkert ett första mot ett parti. Allianssamarbetet har jag sett som ett första steg för de har ju marknadsfört sig som partiet alliansen.

Nu kommer en del gamlingar att skrika lite men i Aftonbladets artikel tycker och tror jag deras utspel är väl genomtänkt och är ett test för att testa läget lite. Litet motstånd då kommer sammanslagningen fort om inte kommer den under nästa mandat period

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.