Centerns Mattias försvarar lokalisering till Luleå

Centerns Mattias försvarar Luleå. Jag återkommer till Mattias Larssons självmål. Han har angripit mig ett par gånger för jag tycker att migrationsdomstolen skulle ligga i Umeå och att inte jag och min kollega i Luleå tyckte lika och det gör vi inte och det är inte heller väntat.

Så här sa han i sin blogg tidigare och det visar på att han har ställt upp på Luleå citat från hans blogg efter att han lagt in hela min kollegas argument för Luleå

Citat.Så innan Lennart lever om och klagar på att jag inte är lika kritisk mot regeringens beslut som han så kan han ju prata med sin partibroder i Luleå, för om regeringens beslut är lika enfaldigt som Lennart hävdar så borde ju inte Karl Petersen vara så nöjd.

Dessutom tycker jag Lennart hanterar statens pengar rätt lättvindigt, domstolsverkets egna beräkningar visar en kostnadsbesparing på i storleksordningen tre miljoner kronor årligen vid en Luleålokalisering. Slut citat

Han tycker att jag hanterat statens pengar vårdslöst och då påminner jag att domstolsverket menade att sammantaget var det mer ekonomiskt lönsamt med Umeå. Lika självklart är att Karl Pedersen är helnöjd även om beslutet är felaktigt för domstolsväsendet

Nu försvarar han de motiv som regeringen påstår för självklart har de krystat fram ett motiv för sitt agerande och det var därför inte märkligt att ett färdigberett ärende tog så lång tid.

Jag vet att centern inte ville ha domstolen till Umeå och stå upp för det då. Säg som det är rakt ut och slingra dig inte Larsson.

Han har i en blogg senare påstått att jag ljuger och fortsätter att rada upp det de politiska tjänstemännen hittat på för att kunna föreslå Luleå. Jag tycker du är och cyklar och försvarar ett beslut som inte alls har domstolarnas gillande men Mattias Larsson törs inte ens säga att det var Centerpartiet som tvingade fram ett dåligt och felaktigt beslut och vilka motiv de hade för detta skiter jag i.

De ville visa moderaterna att här gör ni inte som ni vill med oss för då ställer bi inte upp på alliansen. Det lyser igenom över allt för så väl känner jag de politiska systemen att jag är säker på hur det gått till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.