Är moderaterna ute och cyklar. Man undrar…

Är moderaterna ute och cyklar. Man undrar vad som sker i den Svenska högerregeringen. Är det en moderat enmansföreställning eller vad.

Moderaternas partisekreterare gjorde ett utspel att man skulle bilda en ny byråkrati genom att inrätta en myndighet som ska granska äldreboenden.

Dagarna efteråt sa man från Kristdemokraterna att detta är redan är på gång. Tjänsten som generaldirektör sas redan vara utlyst och ansökningstiden hade gått ut. KD,s partisekreterare tycker att moderaternas borde vara mer insatt i vad regeringen gör.

Det kan man väl tycka vore på sin plats. Göran Hägglund hade varit ute på twitter och varit riktigt spydig. Nu backar moderaterna även om de är störst bland alliansen och den nye partisekreteraren känner sig säkert jagad av Reinfeldt även om det har varit svårt att se att Kent Persson som är M,s partisekreterare varit någon valvinnare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.