Media granskar aldrig kommunistiska sekter, varför ?

Kommunistsekten Arbetarpartiet Socialisterna eller Jan Hägglund har styrt den sekten sedan 70 talet. Hans parti vad det nu heter tillhör de revolutionära kommunisterna som tror på Trotskij (mer kan du läsa under denna länk) och det har synts i Umeå. De försökte infiltrera vårt parti för att skapa en revolution men misslyckades och kastades ut i mitten på 70 talet ur SSU.

När den fria nomineringsrätten fanns gick de ut med sina namn under namnet Socialdemokraterna och då manipulerade man väljarna genom att de skrev på valsedlarna att det var en Socialdemokratisk valsedel och sedan satte man två namn överst på valsedeln som var socialdemokrater, resten sina egna  och lurade därmed väljarna.

Den möjligheten är numera borta enligt de svenska vallagarna och när det hände blev de Offensiv. Tyvärr har media haft lite svårt att se vilka de egentligen är.
Nu har de överklagat detaljplanen som Kommunfullmäktige antagit om vart Ikea ska ligga och påstår eller ljuger om processen.

De verkar ha glömt att i kommunala sammanhang har inte en ensam politiker rätt att fatta beslut själv förutom i enskillda ärenden inom socialtjänsten om omhändertagande av barn.

De säger att de vill ha IKEA på annan plats men den platsen finns inte för IKEA. Det innebär att de inte vill ha IKEA till Umeå.  De har hållit på  desinformation om allt, som de  sysslat med ända sedan början av 1900 talet i Ryssland, Jan Hägglund är en revolutionär kommunist som genom sitt sätt att arbeta vill skapa oro i samhället för att efter detta steg starta den väpnande revolutionen.

Jag har varit och är förvånad över att media ännu inte i dag granskat de grundidéer som denna sekt står för och allt de gör har ett enda syfte, den kommunistiska revolutionen i Sverige. Däremot vill de inte ha IKEA och det kan jag väl acceptera men säg inte något annat.
 

Ännu mer förvånad över  är jag att det finns folk som vill ha det samhälle som de förespråkar, men de kanske inte har blivit upplyst om vad de egentligen står för. Jag frågar bara vad har jJan Hägglund haft för inskomst som han har kunnit leva av, vet media detta

13 kommentarer

 1. Torbjörn

  Det är extremt få som röstar på dessa gökungar, hur står det med demokratin, kan S och M som är de stora partierna bara ”Råka” skicka deras förslag genom dokumentförstöraren av ”Misstag” De är riktiga Umeåförstörare, skulle någon upptäcka att deras förslag försvann ut i cyperrymden?

  Jag stödjer Er och Moderaterna om ni bara trollade bort deras dokument.

 2. Staffan Dahlberg

  Bra, Lennart. Som sagt; avarter på högersidan likväl på vänstersidan skall hållas kort.

 3. Anonym källa

  Jan Hägglunds medlemsavgifter kommer av medlemsavgifter, samt att han har arv av sina föräldrar att leva på. Däremot kan massmedia tjäna på att granska alla andra som suttit i Kommunfullmäktige för Arbetarpartiet, då lär de upptäcka att Arbetarpartiets moralkaka: ”våra politiker behåller inte sina fullmäktigearvoden själv” inte alltid har stämt. Någon stor kontroll på sin ekonomi har de nämligen inte haft.

 4. Lennart Holmlund

  Svar till Anonym källa (2012-06-29 15:31)
  Men inte har han levet på det över 30 år och hur blir det med pension för honom den dagen, vem har betalt in den. I England hade trottarna hemlig finansiering av andra revolutionärer

 5. Tore

  Lennarth – jag kan väl förstå om du inte direkt älskar Rättvisepartiet och Jan Hägglund, men dina ord om sekt och sammanblandningen med Ryssland blir rätt patetiskt.
  Om du anklagar andra för att systematiskt ljuga så kanske du själv ska hålla dig till någorlunda sunda fakta om Hägglund i stället för att förvränga saker och förhållanden till absurdum. För i så fall är du ju inte ett dugg bättre själv!!

 6. Lennart Holmlund

  Svar till Tore (2012-06-29 16:27)
  Det är ju en sekt och det finns till och med forskning som bevisat just deras sektbetende.En annan sak är att de naglar fast folk och släpper dem inte. Det var ett exempel för många år sedan då Georg Andersson skulle hjälpa en farsa till en flicka som de fått fast i sekten, men det gick inte

 7. Viktor

  Jag håller helt och hållet med dig Lennart om Jan Hägglund och deras parti att dom är rent sagt riktigt dålig.

 8. Sven.

  Det har aldrig talats om vilka grymmheter som kommunisterna var kapabla till under andra världskriget. Nästan alla ukrinas bönder utrotades, med svår svält som följd.

 9. Lennart Holmlund

  Det har varit lite kampanj fån sekten. Jag publicerar sällan kommentarer och gör det inte mera heller här. Offensiv är en kommunist sekt oavsett vad Hägglund säger. Sekter delar sig fenom delning då man kommer i otakt om inriktning och där har Offensivdelen i Umeå hamnat. Det är dock samma ideologi som ligger bakom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.