Jobbpolitiken den får tummen ner. Inte helt…

Jobbpolitiken den får tummen ner. Inte helt oväntat får regeringens jobbpolitik kritik av de som arbetar med den dagligen nämligen arbetsförmedlarna.

Jobb och utvecklingsgarantin räcker inte till för de som är långtidsarbetslösa tycker en stor del av förmedlarna. Insatserna kommer igång för sent och har för dålig kvalité. De skulle även vilja erbjuda mer arbetsmarknadsutbildning

Den här regeringen har helt misslyckats med jobbpolitiken och främst är det våra ungdomar som har det värst med massarbetslöshet. Det finns även brist på folk inom många områden men utan utbildning hår det inte att tillgodose dessa brister.

Det behövs en ny regering och en ny politik om man ska komma tillrätta med bristen på arbetskraft och råda bot på arbetslösheten

En kommentar

  1. Lennart Holmlund

    Det finns en Åselebo som skrivit åtskillga kommentarer, främst för att jag kritiserat det sim sker bland en del Åsele ich Doroteabor. Jag publicerar inte inlägg då jag blir ansvarig för publiceringen om jag ska tro att VK,s regler gäller.

    Han hade dick ett fel i ett inlägg under den här rubriken då han påstod att Umeå använder Fas 3, Det är ren och skär lögn men jag skulle tro att han gick på vad DN skrev i en artikel om våra ungdomsjobb. Det är inga Fas 3 utan vanliga jobb för unga 18-24 i minst sex månader. Det här förklarde jag i ett interpellationssvar vid senaste fullmäktige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.