VK gör konstiga artiklar av en av mina bloggar eller vet inte vad de pratar om

Media är ett konstigt släkte. Jag skrev en blogg i går där jag sa att Åke Svanstedt är värd namnet Kung Åke och berömde honom för att han bojkottade TV4 efter deras förföljelse mot honom som berörde andra saker..

Han åtalades för detta men blev frikänd. Döm om min förvåning när Elin  Falk gjorde en artikel om detta och skrev följande.

Citat  ”Holmlund drar en parallell med Åke Svanstedt som enligt honom numera bojkottar TV4 efter den uppmärksammade djurplågeriskandalen som TV4 berättade om för ett par år sedan. slut citat.  Svanstedt blev friad i tingsrätten”

Jag har inte sagt ett ord om djurplågeri i min blogg och det är bara att gå in och läsa vad jag skrev.

Ni som vet och kan läsa vet att Åke Svanstedt blev friad från anklagelserna  för djurplågeri och ändå har Elin Falk som skrivit artikeln sagt att det är en djurplågeriskandal som jag inte alls nämt. Jag vill veta  om hon jobbat på TV4 eller vad hon egentligen menar.

Vad menar Vk och Elin med djurplågeriskandal då han blev friad från alla anklagelser om djurplågeri. Nogon vett och etikett behövs väl ?

De källor som de uppgifterna kom ifrån har media aldrig granskat eller ens brytt sig om att utforska. Det är väl inte allas omöjligt att det fanns andra saker varför en del anställda var förbannad på Åke, vem vet och inte media

Elin  påstår med denna artikel att domstolen inte vet vad de gjort eller dömt fel. Jag har sagt och säger  det igen att om media får tips måste de kontrollera om källorna som påstår något har rätt och inte vara källornas budbärare.
Ni som inte läst mitt förra blogginlägg gå in och kolla vad jag skrev
 

En kommentar

  1. Jonas

    Håller på dig i kampen mot media, det viktigaste i deras värld nuförtiden verkar vara att skriva så många skandalartiklar som möjligt. Det vidrigaste är att de låter internettrollen förvandla ”den allmänna opinionen” i kommentatorsfälten till ett högerfäste som sänder fel signaler till ungdomar och andra lättpåverkade människor och vips blir lögnerna sanningar som skapar människor som Breivik och Abdulwahab (självmordsbombaren i Stockholm).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.