Bara sex segrar på Åby till kung Åke. I…

Bara sex segrar på Åby till kung Åke. I går på travtävlingarna på Åby blev det sex segrar på tolv lopp till Åke Svanstedt varav ett äkta hat trick då han vann avdelningarna fyra fem, sex på V65.

Tala om att vara bra. När man har ATG live så man får höra intervjuer med honom. I TV 4 ställer han inte upp på intervjuer efter den kampanj som de drev mot honom men där han frikändes i domstol. Tur att rättsväsendet fungerar och att det är domstolar som dömer.

Jag tycker att Svensk travsport ska sända själva i egen kanal. Man kan göra om ATG live till en betalkanal så vi får höra vad Åke har att säga och då får travet ta hand om reklamintäkterna själva och vinsterna får användas till återinvesteringar i travsporten till gagn gör sportens utövare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.